EHBO cursussen

Eerste Hulp bij Ongelukken, dat is waar men aan denkt bij EHBO. Toch bevat een cursus EHBO meer dan dat. Wat te denken van een beroerte, of een epilepsieaanval? Maar natuurlijk valt ook de reanimatie en het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator) onder Eerste Hulp Verlening.
Ook andere zaken komen aan bod in een opleiding Eerste Hulp. Zoals botbreuken, kneuzingen, verstuikingen, schaafwonden, kwallenbeten… kortom, een breed scala aan ongevalsituaties waar u zomaar mee te maken kunt krijgen.
Weet u dan wat te doen?
Een cursus Eerste Hulp bij Meerdanehbo wordt gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis, en wordt ook geëxamineerd door afgevaardigden van Het Oranje Kruis. Hierbij wordt zowel tijdens de opleiding als het examen gebruik gemaakt van Lotus-slachtoffers, om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk.
Met een slagingspercentage van 100% !!! behoort Meerdanehbo tot de beste opleiders van Nederland.
Meerdanehbo kan op uw locatie de les verzorgen, maar bij een klein aantal cursisten  (4-6) kan er voor gekozen worden om de zgn “huiskamersessies” te volgen. Vraag naar de voorwaarden!
In 6 dagdelen, met aansluitend 1 dagdeel examen, kunt u het diploma Eerste Hulp behalen.
Binnen 4 weken (of desnoods nog sneller) het diploma behalen? Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Meer cursussen